Donează acum

Lei
Informații personale

Informații card de credit
Aceasta este o plată securizată criptată SSL.

Donation Total: 100,00 Lei

Ayana

Ayana
Ayana
+ Donează

Donează

Lei
Informații personale

Informații card de credit
Aceasta este o plată securizată criptată SSL.

Donation Total: 100,00 Lei

Ayana este o fetiță specială, un copil vesel și plin de viață care adoră să cânte și să se joace. Până la vârsta de 2 ani părea a fi un copil ca oricare altul, puțin mai pretentioasă la mâncare și mai energică. Recunoștea toate animalele, culorile, formele geometrice și să numere pană la 10, dar nu răspundea la nume și nu avea contact vizual. Acesta a fost un prim semnal de alarmă pentru părinții ei. Diagnosticul pe care l-a primit la vârsta de 3 ani, nu afost tocmai o surpriză pentru părinți.

Dar părinții Ayanei nu s-au dat bătuți, au urmat multe ore de terapie ABA și rezultatele au început să fie tot mai vizibile.

Nu pierde nici o oră de terapie la Asociatia „Raza de Soare” Iernut unde alături de terapeuții Sanda și Lorena muncește și luptă cu multă determinare.

După ani de terapie Ayana este mai bine, este mult mai prezentă, comunicativă, răspunde la nume, recunoște membrii familiei și este mult mai liniștită.

Acum Ayana a început școala, a fost foarte bine primită de d-na învățătoare și de colegii ei care au îndrăgit-o foarte mult.

„Continuăm munca și lupta și suntem foarte recunoscători tuturor celor care sunt alături de noi. Mergem mai departe și sperăm că va fi bine, PENTRU AYANA.( Mama Ayanei)

 

Galerie