Donează acum

Lei
Informații personale

Informații card de credit
Aceasta este o plată securizată criptată SSL.

Donation Total: 100,00 Lei

Doneaza

O zi magica…

„O zi magica”, asa a fost numita ziua in care sase tineri de la Asociatia „Raza de soare” au petrecut cateva ore asa cum nu au mai fost pana acum.

La prima ora a diminetii, acestia au fost in vizita la un cabinet stomatologic, unde domnisoara stomatoloc le-a facut un mic control si le-a explicat cum trebuie sa isi mentina dintii sanatosi si frumosi. O vizita constructiva care sa incheiat cu multe zambete de incantare si un mic cadou care sa ii motiveze, in continuare sa isi ingrijeasca dintii.

Dupa plecarea de la stomatologie, toata lumea s-a imbarcat in masina si au pornit la drum spre Salcud, un sat din apropierea orasului nostru. Aici, in Salcud au vizitat copii de la gradinita si scoala, iar cu ocazia Sarbatorilor Pascale l-au oferit acestora un mic cadou care a adus multe zambete pe fata copiilor. Si asa ne-am au domonstrat ca „dar din dar se face, iar daca din suflet daruiesi bine faci si bine primesti”.
Asadar ca ziua sa fie incheiata tot in spiritul Sarbatorilor de Paste, tinerii au vizitat Clubul Copiilor din Iernut, unde alaturi de Rosu Lenuta au pictat oua viu colorate. Iar, pana ce vopseaua de pe oua sa uscat, au pornit muzica si toata lumea a dansat  si s-a distrat.

Noi am numit-o o „zi magica”, iar acum stiti si de ce. 🙂

Adela

Articole Similare

Redirectioneaza 3.5%din impozitul pe venit

Dragă Mos Crăciun

Larisa un copil minunat