Donează acum

Lei
Informații personale

Informații card de credit
Aceasta este o plată securizată criptată SSL.

Donation Total: 100,00 Lei

Doneaza

Evenimentele lunii mai

Targul ONG


În perioada 5 – 12 mai 2012, Asociaţia Divers a organizat Târgul Organizaţiilor Neguvernamentale „Împreună pentru comunitate”, ediţia a X-a, având ca tematică centrală dezvoltarea rețelelor profesionale ONG în județul Mureș si participarea ONGurilor mureșene în rețele profesionale naționale și internaționale.
De zece ani Târgul ONG dorește să ofere un cadru adecvat prin care organizațiile neguvernamentale din domenii foarte diferite de activitate pot să interacționeze, o dată pe an, arătând comunității oferta de servicii sau alte tipuri de activități, respectiv atrăgând voluntari și 2% din impozitul pe venit al membrilor comunității.   
Asociația Raza de Soare împreuna cu câțiva voluntari a luat parte la acest târg și la activitățile desfășurate în aceasta perioada.

Saptamana Nationala a Voluntariatului

SNV este un eveniment național anual menit sa mobilizeze cât mai multe organizații și voluntarii pe care aceștia îi implica, pentru a sărbători împreuna voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunității pentru acesta și pentru a recunoaște public activitatea voluntarilor.

În acest an Asociația Raza de Soare a organiza doua activități. 
Prima activitate s-a desfășurat la Centru de zi raza de soare la care au participat beneficiarii și voluntarii asociației, elevi de liceu și școlari mari. Această activitate s-a derulat pe doua părți. În prima parte s-a evidențiat istoria orașului Iernut prin jocuri de rol, iar în cea de-a doua parte s-au desfășurat activități pe tema „discriminării” unde s-au desfășurat jocuri de cunoaștere și discuții pe această temă.
A doua activitate s-a desfășurat în aer liber. Aici a avut loc un workshop pe tema „experienta lor poate fi a noastră” din care elevii de la liceu au avut ocazia să participe la o discuție liberă împreună cu studenți de la diferite profile a unor facultăți și angajați din diferite domenii despre alegerile lor din viitor. Alături de acest workshop, membrii comunităţii au avut oportunitatea să viziteze trei expoziții: expoziție de fotografi „orașul meu”, expoziția cu citate despre voluntari și expoziția cu povestea voluntarilor iernuţeni. (fotografii)
 
Adela

Articole Similare

Redirectioneaza 3.5%din impozitul pe venit

Dragă Mos Crăciun

Larisa un copil minunat