Donează acum

Lei
Informații personale

Informații card de credit
Aceasta este o plată securizată criptată SSL.

Donation Total: 100,00 Lei

Doneaza

Dar din Dar se face Raiul


Dragi prieteni cu recunostinta va transmitem multumirile noastre pentru ca ne-ati fost alaturi si in 2013, asa cum ati facut-o de 13 ani incoace.
«De Craciun sa fii Bun» a fost o campanie de strangere de fonduri, odata cu Targul de Iarna 2013, campanie ce a strans impreuna inimile voastre generoase.
Va multumim de 3055 de ori…atati bani s-au strans in aceasta campanie.
Cu acesti 3055 de ron, VOI, DRAGI PRIETENI, ne-ati ajutat sa aducem in casele catorva zeci de suflete Lumina Sarbatoririi Nasterii Domnului si speranta ce insoteste Noul An (insoritii de la Asociatie si alte 4 familii cu multi copii si venituri modeste)
Cei 30 de tineri si copii inscrisi la Asociatia Raza de Soare, impreuna cu familiile lor au avut parte de o petrecere de Craciun, la care Mosul a adus fiecaruia cate un dar. Va multumim !

De asemenea, povestea lui Sandor (inscris la Asociatie) poate o stiti. El, impreuna cu mama, sora si nepotul lui, dupa mai bine de 10 ani de locuit in azilul de batrani din Iernut s-a mutat in sfasit in casa noua anul acesta. Ei bine, de zeci de ani ei isi spalau rufele cu mana, fie iarna fie vara. Datorita generozitatii voastre, am reusit sa le oferim acum, de Sarbatori, o masina de spalat 🙂 

Mosul, datorita voua a ajuns si la  trei fetite  :Bianca de 11 ani, Mirela si Mariana (gemene, de 7ani) . Ele sunt scolarite,si crescute de bunica lor bolnava de diabet. Venitul familiei este modest : pensia bunicii,indemnizatia pentru persoana cu dizabilitati  si alocatiile fetitelor.  Le-am cumparat, din banii stransi cu ocazia Targului de Iarna, mancare, dulciuri si jucarii, pentru a avea si ei sarbatori ca fiecare dintre noi.

Bunatatea si generozitatea voastra au facut sa aibe Sarbatori Binecuvantate si  cinci copii Raul,Bianca,Gesica,Andrada,Gabriel,cu virste intre 8 si un an,crecuti intr-o familie modesta. In aceasta familie doar tatal poate lucra,mama ingrijeste copii si pe mama si tatal sotului care sint in varsta si  bolnavi. Bunicul este mai grav, imobilizat la pat, avand piciorul amputat. Am reusit sa le cumparam tot ce au nevoie pentru a simti bucuria Craciunului si pentru a-si incepe anul nou cu speranta de mai bine.

Cu darnicia voastra ati adus Lumina Sarbatoririi Nasterii Domnului si altor  cinci copii,orfani de mama :Daniel 14 ani,Daniela 12 ani,Alexandra 9 ani,Alexandru 5 ani,Alina 2 ani,. Ei traiesc in conditii extrem de modeste impreuna cu tatal lor si o bunica grav bolnava,paralizata de 7 ani. Tatal  reuseste sa le ofere minimum necesar, Copii mai mari merg la scoala, dar nu prea au timp de lectii. Datorita situatiei in care se afla, ei nevoiti sa munceasca fiecare dupa puterile lui pentru a-si sprijini tatal si a o ingriji pe bunica. Cu bucurie le-am cumparat si lor tot ce aveau nevoie pentru a se bucura de Craciun, pentru a avea ce pune pe masa si a reusi sa nu-si piarda speranta in mai bine.

 

DRAGI PRIETENI, POATE CA ATUNCI CAND ATI CUMPARAT  UN OBIECT FACUT CU OCAZIA TARGULUI DE IARNA , SAU CAND ATI DONAT ASOCIATIEI BANI SAU BUNURI NU V-ATI GANDIT CA ATINGETI ATAT DE MULTE SUFLETE CU GENEROZITATEA VOASTRA, DAR ATI FACUT-O SI PENTRU ASTA VA SUNTEM PROFUND RECUNOSCATORI. 

Ati atins inimile noastre, a insoritilor si a catorva familii in care zambetele si bucuria nu prea au timp sa apara datorita trudei de zi cu zi pentru supravietuire, sau dizabilitatii cu care se confrunta.


Sa va Dea Domnul inzecit acest bine pe care l-ati facut in Noul An ! Sa aveti parte de tot cei mai bun pe lume, sanatate, bucurii, impliniri si prosperitate ! Sa trecem impreuna in Noul an cu ganduri bune si sa ne treceti pragul si in noul an ! Noi va asteptam de fiecare data cu caldura unui RAZE DE SOARE !

Dar din dar se face raiul, si asta datorita VOUA !
LA MULTI ANI !

 
Adela

Articole Similare

Redirectioneaza 3.5%din impozitul pe venit

Dragă Mos Crăciun

Larisa un copil minunat