Donează acum

Lei
Informații personale

Informații card de credit
Aceasta este o plată securizată criptată SSL.

Donation Total: 100,00 Lei

Doneaza

Concus de Proiecte – VOLUNTARII RAZELOR


Anul european al voluntarului ne aduce oportunitatea de a face cunoscută activitatea voluntarului, o activitate ce pune in evidenţă calităţi precum toleranţa, înţelegerea şi dorinţa de a diversifica activităţile zilnice, aducând beneficii de ambele parţi: atât persoanelor care fac voluntariat cât şi persoanelor pentru care fac acest lucru.
Pentru a crea o imagine despre ce înseamnă voluntariat, dar şi pentru a-i implica pe adolescenţi într-o activitate noua şi diferită de ceea ce au făcut până în prezent – propunem un concurs de proiecte adresat liceenilor.
La concurs sunt invitaţi să participe toţi elevii Grupului Şcolar Iernut.  Concursul se desfăşoară în perioada: 07 martie – 16 mai. în acestă perioada se vor scrie proiectele, iar premierea proiectelor se va face pe data de 1 iune, iar după acestă perioadă pot fi implementate proiectele. Proiectele pot aborda orice temă, deoarece dorim sa fie evidenţiată creativitatea şi abilităţile fiecărui elev.
Toţi cei care doresc sa se implice pot apela la dirigintele clasei lor sau să ne contacteze pe adresa de e-mail (razadesoare2001@yahoo.com).
Adela

Articole Similare

Redirectioneaza 3.5%din impozitul pe venit

Dragă Mos Crăciun

Larisa un copil minunat