Donează acum

Lei
Informații personale

Informații card de credit
Aceasta este o plată securizată criptată SSL.

Donation Total: 100,00 Lei

Doneaza

Ajutor comunitar!


De 6 ani, Asociatia „Raza de Soare”, izvor nesecat de energie si bunastare, alaturi de Bilioteca Oraseneasca Iernut, continua traditia de darui speranta si bucurie familiilor mai putin norocoase din localitatea Iernut si satatele apartinatoare.
Pentru ca respectam traditia si este al saselea an de cand organizam Targul de Iarna, ne vom centra atentia catre 6 cazuri sociale propuse de cadrele didactice din toate ciclurile de invatamant.
Cazurile sociale sunt reprezentate de familii cu situatie financiara mai slaba, copii orfani sau care au un singur parinte si copii cu dizabilitati  ce au nevoie de sustinerea si sprijin atat moral cat si financiar.
Cele sase familii vor primii parte din suma stransa din donatiile de la Targul de Iarna, sub forma de bon valoric, prin care isi pot cumpara alimente si produse de igiena, astfel incat se vor putea bucura de un Craciun normal, la fel ca noi ceilalti.
Transmitem ganduri sincere de multumire tuturor celor care ne-au fost alaturi la Targul de Iarna si care au cumparat produsele expuse spre vanzare pentru a-si decora bradutul cu obiecte confetionate de manutele indemnatice ale participantilor.
In zilele urmatoare vom reveni cu detalii despre fiecare caz in parte.
Adela

Articole Similare

Redirectioneaza 3.5%din impozitul pe venit

Dragă Mos Crăciun

Larisa un copil minunat