Donează acum

Lei
Informații personale

Informații card de credit
Aceasta este o plată securizată criptată SSL.

Donation Total: 100,00 Lei

Doneaza

Vine,vine primavara!

Vine, vine primavara/Se asterne-n toata tara/Floricele pe campii/Hai sa le-adunam, copii !

Asa spune un cantecel vechi,pe care inca-l fredonam cu mare drag,cu mic,cu mare,o data cu aparitia primelor semne de venire a primaverii.
Desi mai sunt cateva zile pana la sosirea oficiala a primaverii,Insoritii de la Raza de Soare si-au adunat fortele si cu muult entuziasm au lucrat cu drag si spor,la „surprizele primaverii”.
Primavara,flori,prieteni. Aceasta este reteta garantata,pe care noi,cei de la Raza de Soare,v-o impartasim cu mare drag,pentru a intra in atmosfera de bucurie,speranta,reinnoire,culoare,veselie,pe care primavara ne-o aduce in fiecare an.
Si cum prima luna a primaverii este denumita popular si Martisor,cum altfel puteam incepe pregatirile,decat lucrand cu drag la martisoare care mai de care mai frumoase,mai colorate,mai vesele!


Insoritii au realizat simpaticele martisoare,pe bucati de lemn,care au prins viata cu floricelele asternute delicat. 
Noi le adoram,speram sa va placa si voua!


„Imbracate” in straie de primavara,cu nelipsitul fir de martisor, „vestitorul primaverii”, martisoarele noastre sunt gata si asteapta cu nerabdare sa fie daruite!

Si pentru ca a fost o zi plina,in care ne-am concentrat atentia si indemanarea in confectionarea martisoarelor,Insoritii iau o binemeritata pauza…de relaxare. Dar gandul ne e tot la venirea primaverii si pentru ca vrem sa-i facem multe suprize,ne-am gandit sa o asteptam cu un buchet mare de flori frumoase,colorate si care emana numai energie pozitiva.
„Buchetul” nostru de flori nu a fost chiar un buchet real,dar emotia si dragostea cu care l-am realizat au fost din tot sufletul.
Sfioase si gingase,floricelele noastre au prins viata sub vraja pensulei si a culorilor atent preparate cu galbenus de ou,dar si a „zanei-terapeut ocupational”,care a avut ca sarcina..sa „imprastie” magie intre Insoriti.
Si ce bucurosi suntem,gandindu-ne ce buchet minunat vom realiza,dar si atenti si indemanatici!
„Inarmati” cu bagheta magica-pensula si cu multa voie buna,sub mainile noastre,prind viata infocate lalele,ghiocei sfiosi,dar fruumosi,o magnolie delicata si maci fermecatori!

Magia cea mai mare este voia buna,rasete si zambet cat cuprinde! 

Dragii nostri prieteni,acesta este buchetul pe care vi-l oferim cu drag. Primavara nu este doar un anotimp in care daruim martisoare,flori si ne bucuram de primii ghiocei,este un sentiment de speranta,de bucurie,de reinnoire! Primavara noastra sunteti voi,cei care ne sustineti,ne motivati si ne sunteti alaturi!
Adela

Articole Similare

Redirectioneaza 3.5%din impozitul pe venit

Dragă Mos Crăciun

Larisa un copil minunat