Donează acum

Lei
Informații personale

Informații card de credit
Aceasta este o plată securizată criptată SSL.

Donation Total: 100,00 Lei

Doneaza

Targul de Iarna – editia VI-a

Vineri, 5 decembrie s-a desfasurat cea de-a VI-a editie a Targului de Iarna, organizat anual de Asociatia „Raza de soare” si Biblioteca Oraseneasca Iernut.

In acest an, 29 de cadre didactice de la Liceul Tehnologic Iernut, Scoala Gimnaziala Iernut cu gradinitele si scolile apartinatoare, CITO Capusul de Campie si Clubul Copiilor alaturi de asociatia „Raza de soare” au participat la targ cu obiecte create de copii care au fost vandute in scop caritabil.

Cumparatorii au avut parte si de un spectacol artistic, unde participantii targului au prezentat colinde si poezii specifice Craciunului.

Cei mai mici vizitatori ai targului au avut ocazia sa il viziteze pe Mos Craciun, care a venit insotit de 3 Craciunite. Copiii i-au spus Mosului poezii  si ceea ce isi doresc in acest an de Craciun, iar in schimb micutii au primit bomboane de la Craciunite.
Activitatile targului nu s-au incheiat aici, vizitatorii au primit si un ceai cald pentru a tine piept frigului de afara, iar copiii dornici au fost pictati pe fata.
Activitatile targului au fost sustinete de: Primăria Orasului Iernut, Scoala Gimnaziala Iernut, PAPI Iernut, SC Decoratex, Farmacia Paracelsus, Sindicatul Liber de la SNGN Romgaz S.A., Restaurantul Coroana si SC Raul Serv.,astfel incat le transmitem multumiri tuturor sponsorilor si sutinatorilor Targului de Iarna, fara ei nu am fi avut un eveniment atat de reusit!
Din donatiile omenilor cu suflet s-au strans 24000 lei, suma ce va fi distribuita in mod egal Asociatiei „Raza de soare” si celor 6 cazuri sociale propuse de cadrele didactice.

Acest eveniment a facut parte din proiectul „Curcubeul sufletului meu” finantat de Compania Nationala Loteria Romana SA. Toate obiectele vandute de Asociatia „Raza de soare” au fost create de beneficiari, parinti si voluntari in cadrul acestui proiect.

Mai multe informatii despre acest eveniment gasiti si in articolele publicate in ziarul Zi de Zi si Cuvantul Liber.
Adela

Articole Similare

Redirectioneaza 3.5%din impozitul pe venit

Dragă Mos Crăciun

Larisa un copil minunat