Donează acum

Lei

Donează lunar

Informații personale

Informații card de credit
Aceasta este o plată securizată criptată SSL.

Donation Total: 100,00 Lei

Doneaza

„Schimbă destinul unui copil cu nevoi speciale!”

„Schimbă destinul unui copil cu nevoi speciale!” este un proiect de avengură, care vine în întâmpinarea nevoilor copiilor şi tinerilor cu nevoi speciale, beneficiari ai centrelor noastre, prin activităţi de recuperare personalizate cu efecte benefice asupra stării lor de sănătate psihică, fizică şi emoţională şi a familiilor lor.

De-a lungul celor 20 de ani de activitate în apropierea sărbătorilor de iarnă, am reușit să oferim beneficiarilor noștri un zâmbet și un strop de fericire. Ioji, Sandor, Alina, Mădălin, David, Bianca…..,au visat ca Moș Crăciun să ajungă și la ei cu o masă caldă, hăinuțe și căldură în casă.

Si în acest an Cristi și frații lui, Mirela, Cosmin și alte familii nevoiașe din comunitatea noastră se pot bucura de o sobă nouă, lemne de foc, haine, încăltăminte și o masă plină de bunătăți cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun. Ei nu îndrăsnesc să viseze la mai multe…Maturizați prematur, conștientizează că părinții lor o duc tot mai greu, unii și-au pierdut locul de muncă și banii căștigați sunt tot mai puțini în acest an plin de încercări. Școala de „acasă” i-a privat de cornul și laptele care pentru mulți era o masă bună……., poate unica până seara.

„Parcă acasă ți-e mai foame…” a spus Cristi un băiat de 10 ani,a cărui mamă diagnosticată cu cancer, a murit în urmă cu doi ani, acum împreună cu sora lui mai mare, sunt în grija tatălui, cu care fac echipă și lucrează pe la vecini pentru ași asigura o bucată de pâine.

Haideți să facem echipă, ne-a ieșit de fiecare dată!

Credem în ajutorul Dumneavoastră, oricare și oricăt ar fi el, chiar contează!

Descarcă , contractul de sponsorizare , completeazăl şi trimitel pe adresa de e-mail razadesoare2001@yahoo.com sau la adresa poştală: str. Dacia Traiană, nr. 44, Iernut, jud. Mureş, cod postal 545100.

Adela

Articole Similare

Redirectioneaza 3.5%din impozitul pe venit
Redirectioneaza 3.5%din impozitul pe venit

Dragă Mos Crăciun
Dragă Mos Crăciun

Larisa un copil minunat
Larisa un copil minunat