Donează acum

Lei
Informații personale

Informații card de credit
Aceasta este o plată securizată criptată SSL.

Donation Total: 100,00 Lei

Doneaza

Robi


 

Robi  are 5 ani și jumătate și a început să facă terapie de cand s-a nascut. Vine la terapie  însoțit de mama sa, care are grijă de el într-un mod special. La puţin timp de la venirea sa pe lume, medicii au anunţat-­o pe Judith, mama lui Robi, ca el nu va putea mearge vreodată singur.

Mămica lui Robi este o femeie puternică, o adevărată luptătoare pentru puiul ei. A căutat soluții, specialiști, s-a documentat, a învățat tot ce se putea despre problemele cu care se confrunta Robi. Pur și simplu a refuzat să se dea bătută. Și astfel, Robi a pășit pe lungul drum al terapiei si recuperarii, mama lui asteapta cu înfrigurare fiecare semn de recuperare.

„Când medicii mi-au spus diagnosticul lui Robi, am simțit că întreaga lume se prăbuşeşte. Nu ştiam ce să fac, nu vedeam nici o soluție. Când am aflat de Asociatia RAZA DE SOARE am întrezărit o rază de sperantă, aici am găsit sprijinul unor oameni cu suflet. Tot ce îmi doresc este să-l văd pe Robi  bine!” Dudas Judith (mama lui Robi) 

Cu ajutorul specialiştilor în recuperare, Robi a reuşit în ultimii ani să evolueze pozitiv pe plan cognitiv şi educaţional. El are nevoie de suport emoţional  şi consiliere psihologică permanentă pentru al ajuta să-şi accepte deficienţa fizică.

În acestă vară cu sprijinul Asociației Raza de Soare, mama a reușit să achiziționeze un fotoliu rulant.

Adela

Articole Similare

Redirectioneaza 3.5%din impozitul pe venit

Dragă Mos Crăciun

Larisa un copil minunat