Donează acum

Lei
Informații personale

Informații card de credit
Aceasta este o plată securizată criptată SSL.

Donation Total: 100,00 Lei

Doneaza

Povestea care vindeca – vindecare prin teatru si poveste


POVESTEA CARE VINDECA

In luna decembrie s-au ales gastigatorii Programului Pentru Sanataeta Copiilor, iar proiectul propus de Asociatia „Raza de Soare” se afla pe lista castigatorilor. 
Proiectul intitulat „Poveste acare vindeca – vindecarea psihica a copiilor prin teatru si povetse” are ca scop: imbunatatirea calitatii vietii copiilor si sporirea sanselor la recuperarea celor 22 de copii cu nevoi speciale prin intermediul terapiei prin teatru si apovestilor terapeutice, menite sa imbunatateasca starea psihica si emotionala. 
Prin acest proiect ne propunem realizarea unei interventii structurate, utilizand tehnici specifice teatrului, in procesul de interventie asupra copiilor cu nevoi speciale.
Participarea copiilor intr-un program de activitati de terapie prin teatru al proiectului isi propune sa duca la trezirea respectului de sine si a increderii, recunoasterea potentialului uman in fiecare persoana cu dizabilitati si dezvoltarea unei culturi a demnitatii si respectului fata de acesta.
La sfarsitul proiectului, beneficiarii proiectului isi vor: imbunatati capacitatea de exprimare; dezvolta capacitatea de concentrare; imbunatati increderea in sine; reduce tensiunea si anxietatea; dezvolta limbajul si vocabularul. 

Le multumim Fundatiei pentru Comunitate si MOL Romania pentru ca ne-au acordat aceasta sansa.
Adela

Articole Similare

Redirectioneaza 3.5%din impozitul pe venit

Dragă Mos Crăciun

Larisa un copil minunat