Donează acum

Lei
Informații personale

Informații card de credit
Aceasta este o plată securizată criptată SSL.

Donation Total: 100,00 Lei

Doneaza

Povestea campionilor- 3 povești diferite

 

 

Acum patru ani când Edi a venit la Asociația „Raza de Soare” era un băiețel care iubea foarte mult cifrele și cărțile.
Părintii lui au ajuns, pentru prima data, la psiholog pentru că micutul lor vesel părea izolat într-o alta lume, o lume în care ei cu limbajul, nu stiau să pătrundă. Suntem mândri de Edi care după 4 ani de terapie la Asociația „Raza de Soare” Iernut , o muncă intens susținută alături de terapeuți a reușit să obțină la finalul clasei pregătitoare o frumoasă coroniță pentru rezultate deosebite.
Dar cel mai benefic pentru el a fost că la Școală a putut beneficia de socializare și a interacționat cu alți copii.

    Ayana este o fetiță specială, un copil vesel și plin de viață care adoră să cânte și să se joace.
La vârsta de 3 ani a primit cruntul diagnostic, autism, care nu a fost tocmai o surpriză deoarece existau semnale.Dar părinții Ayanei nu s-au dat bătuți, au urmat multe ore de terapie și rezultatele au început să fie tot mai vizibile. Nu pierde nici o oră de terapie la Asociatia „Raza de Soare” Iernut unde alături de terapeuți muncește și luptă cu multă determinare. Anul acesta Ayana a început școala, a fost foarte bine primită de d-na învățătoare și de colegii ei care au îndrăgit-o foarte mult.
A fost un an greu dar Ayana este o luptătoare și este susținută de o echipă PUTERNICĂ.

   
Seria campionilor continuă la Asociația Raza de Soare, este vorba despre Robi care la sfărșitul clasei a I-a după un an de muncă, efortul lui a fost răsplătit, fiind premiat cu locul al III – lea.
Robi face terapie de când s-a născut, datotită muncii susținute sub îndrumarea specialiștilor Asociației Raza de Soare și sprijinit de mama lui el a REUSIT
Mămica lui Robi este o femeie puternică, o adevărată luptătoare pentru puiul ei. A căutat soluții, specialiști, s-a documentat, a învățat tot ce se putea despre problemele cu care se confrunta Robi. Pur și simplu a refuzat să se dea bătută. Și astfel, Robi a pășit pe lungul drum al terapiei si recuperării, mama lui asteaptă cu înfrigurare fiecare semn de recuperare.
 
Robi este o POVESTE DE SUCCES!
 
 
Aceastea sunt doar 3 din poveștile Asociației Raza de Soare.
 
Suntem foarte mândri de voi, dragii noștri campioni!
 

 
Adela

Articole Similare

Redirectioneaza 3.5%din impozitul pe venit

Dragă Mos Crăciun

Larisa un copil minunat