Donează acum

Lei
Informații personale

Informații card de credit
Aceasta este o plată securizată criptată SSL.

Donation Total: 100,00 Lei

Doneaza

O Lacrima,O Bucurie si O Raza de Soare

O Lacrima,o Bucurie si o Raza de Soare
Ieri,Raza de soare a trecut pragul Centrului Scolar Lacrima din Bistrita,iar Insoritii au avut parte de o excursie pe cinste.
La Centrul Scolar Lacrima se intampla sa fie un loc minunat unde sintagma „iata ce pot face,doua maini dibace” se incadreaza perfect. Am avut parte de o intampinare calduroasa din partea tuturor,iar de la mic la mare,ne-au prezentat pe rand si plini de emotie activitatile lor zilnice. Adevarate minunatii,lucrate cu multa daruire si dragoste. Si nu numai in atelier se lucreaza,ci si in sere unde deja se culeg roadele..Oameni dragi si talentati,va multumim pentru ospitalitate,pentru povestile frumoase pe care le-am depanat si va asteptam cu mult drag la Raza de Soare!

12 2 4 56Masinuta minune a Razei de Soare a mers mai departe si am ajuns la Fundatia Bucurie Bistrita..O incantare pentru ochii nostri si mai ales pentru sufletele noastre sa vedem cum doi oameni au transformat un locsor intr-un adevarat colt de rai..Am petrecut clipe de neuitat alaturi de prietenii nostri calzi si primitori,intr-o atmosfera de familie,unde am schimbat impresii si am povestit..Va multumim pentru gandurile bune,pentru primirea minunata si va asteptam cu mult drag la Raza de Soare!
Acestea fiind zise,Insoritii nostri s-au intors acasa,dupa un druuum lung si frumos

8 7

Adela

Articole Similare

Redirectioneaza 3.5%din impozitul pe venit

Dragă Mos Crăciun

Larisa un copil minunat