Donează acum

Lei
Informații personale

Informații card de credit
Aceasta este o plată securizată criptată SSL.

Donation Total: 100,00 Lei

Doneaza

Gîndul unei mame

„Îmi amintesc prima zi când am venit la Asociația „Raza de Soare”, eram foarte speriată pentru că nu întelegeam ce înseamnă diagnosticul ”elemende din TSA.” Spre norocul meu am dat peste cea mai drăgută terapeută care ma lămurit cu tot ce înseamna acest diagnostic și terapiile aferente acesteia. Și de aici am început ore de terapie și de sendințe care într-un final au avut rezultate.
    Dacă la început nu știam nici cum ne cheamă, acum am ajuns să facem o propozitie coerentă și multe altele care înainte nici nu gândeam că va fii posibil. Desi mai avem mult de muncă știu că suntem pe drumul cel bun.
Asociația „Raza de Soare” pentru noi înseamnă speranță!
 Speranța unui viitor mai bun pentru copilul meu.
      Vreau să-ti multumesc ție Alexandra pentru tot ceea ce faci pentru noi și pentru ceilalti copii și nu în ultimul rând Doamnei Maria Anton ca ne-a primit  cu bratele deschise.
      Un alt lucru important este faptul că nu trebuie să merg zeci de km pentru a face terapie, Asociația „Raza de soare” este aproape și terapiile nu se fac contra cost. Acesta este un lucru foarte important pentru că sunt multi părinți care au copilași TSA și nu își permit să-i ducă la terapie din cauza banilor. Deci este o  parte  foarte importantă! Mă bucur că am dat peste persoane care ne-au întins o mână de ajutor și lângă care copilul meu este în  siguranță.
      Vă multumesc mult  Asociatia „Raza de Soare”
Adela

Articole Similare

Redirectioneaza 3.5%din impozitul pe venit

Dragă Mos Crăciun

Larisa un copil minunat