Donează acum

Lei

Donează lunar

Informații personale

Informații card de credit
Aceasta este o plată securizată criptată SSL.

Donation Total: 100,00 Lei

Doneaza

Dragă Mos Crăciun

     Fiecare Crăciun trezeşte în fiecare din noi un sentiment plăcăcut, ne amintește de familie, de voie bună, de cadouri. Dar sunt şi situaţii în care Crăciunul nu este tocmai o sărbătoare a bucuriei. Exista si familii necăjite care nu pot oferi cadouri, un brad împodobit sau chiar mâncare pe masă.

„Dragă Moș Crăciun, numele meu este A……,am 10 ani și sunt elevă în clasa a IV-a. Vreau să-ți spun că anul acesta am fost un copil cuminte și am obținut rezultate bune la învățătură. Acasă îl ajut pe tatăl meu si pe frățiorii mei mai mari la treburile gospodărești. Imi este dor de mămica mea, dar stiu că ea ne veghează de sus din cer………..Sper să fii mândru de mine și să mă vizitezi și altă dată. Cu mare drag A…….”.

Scrisoarea din care face parte fragmentul de mai sus a ajuns negreșit la Moș Crăciun. Ajutoarele lui Moș Crăciun au ajuns deja la A…. cu multe cadouri pentru ea și frații ei, hăinițe, ghetuțe, dulciuri și alte bunătăți pentru masa de Crăciun.

Alina este un copil deosebit care alături de tatăl și frații ei au fost nevoiti să se descurce de fără iubirea și sprijinul mamei care a murit când A…. era foarte mică. 

Anul acesta pe lista Moșului s-au aflat peste 100 de copii și tineri în dificultate, Moșul a ajus pe la casele tuturor cu desaga lui plină de bunătăți.

Alăturați-vă Asociației Raza de Soare care de 20 de ani, împreună cu oameni generoși, oferă șansa la o viață mai bună pentru persoanele cu dizabilități și familiile aflate în dificultate.

Sponsorizarea dumneavoastră este deductibilă fiscal și așa cum rezultă din Contractul de Sponsorizare  CONTR.SP., îndeplinim condițiile  pentru a vi se aplica deduceri fiscale.

Descarcă CONTR.SPONSORIZARE   trimitel pe adresa de e-mail razadesoare2001@yahoo.com sau la adresa poştală: str. Dacia Traiană, nr. 44, Iernut, jud. Mureş, cod postal 545100.

Doar uniți putem ajuta!

Binele se face punând mână de la mână și suflet de la suflet!

Adela

Articole Similare

Redirectioneaza 3.5%din impozitul pe venit
Redirectioneaza 3.5%din impozitul pe venit

Larisa un copil minunat
Larisa un copil minunat

Moșul este darnic
Moșul este darnic