Donează acum

Lei
Informații personale

Informații card de credit
Aceasta este o plată securizată criptată SSL.

Donation Total: 100,00 Lei

Doneaza

DARUIESTE ZAMBETE DE CRACIUN

Dăruiește 20% din impozitul pe profit al companiei tale pentru zâmbetele copiilor cu nevoi speciale din centrele Asociației Raza de Soare.

Sponsorizarea este deductibilă integral conform legii 32/1994, în limitele impuse de codul fiscal: 20% din impozitul pe profit şi cinci la mie din cifra de afaceri și se realizează în baza Contractului de sponsorizare.

Acum, în prag de Sărbătoare, dorim să aducem împreună, o rază de lumină și speranță  unui copil special si tuturor beneficiarilor Asociației „Raza de Soare”.

Mădălin, are 6 ani și poate mult mai multe decât sperau doctorii atunci când s-a născut. A primit puține șanse de supraviețuire. Acest lucru e de neconceput pentru orice părinte! Mama lui a luptat neobosită, s-a documentat perseverentă, iar Mădălin a arătat primele semne bune după doi ani. Astăzi doar mama îl crește, toate greutățile sunt pe umerii ei, nu mai are decât sprijinul celor două fiice mai mari, care își iubesc frățiorul din toată inima și fac tot ce pot când mama aleargă pentru a găsi cele necesare traiul și medicamentelor. O rază de speranță a fost să găsească ajutor gratuit pentru recuperarea copilului! Cu toate greutățile și lipsurile sărăciei, mama îl aduce pe Mădălin la recuperare și face un drum de peste 12 kilometri.

Dumneavoastră aveți ocazia să ne ajutați să continuăm și astfel împreună putem transforma  viitorul lui Mădălin și a celor 30 de copii și tineri cu dizabilități, împreună le  dăruim speranță și puterea de a lupta!

Iată cum ajutați prin sponsorizarea dumneavoastră:

  • 700 lei oferiți familiei lui Mădălin bradul, cadourile și masa de Crăciun;
  • 1 500 lei oferiți lemne de foc familiei, pentru intreaga iarnă;
  • 3 000 lei oferiți brăduțul de Crăciun și darul pentru cei 30 de copii cu dizabilități ai asociației;
  • Orice altă sumă……………….. pentru a le veni în ajutor;

Descarca contractul de sponsorizare!

CONTRACT-DE-SPONSORIZARE campanie 2017

Mădălin, Robi si ceilalți copiii ai asociației vă doresc un CRĂCIUN FERICIT!

Adela

Articole Similare

Redirectioneaza 3.5%din impozitul pe venit

Dragă Mos Crăciun

Larisa un copil minunat