Donează acum

Lei
Informații personale

Informații card de credit
Aceasta este o plată securizată criptată SSL.

Donation Total: 100,00 Lei

Doneaza

1 iunie… cu surprize

Veselie… mare veselie de ziua copilului la Raza de Soare!… Insoritii au avut parte de o mare surpriza! Razele de soare au venit cu mic cu mare, pregatiti de cantecele si de jocuri…dar au avut parte de o supriza de proportii cand… printre ei… a aparut prietenul lor mai vechi… Tiri Biri!! Care nu a venit singur..ci insotit de prietenii lui, zana Curcubeu si Norisor… Atatea rasete si atatea veselie…

1 iunie 2Echipa de la Actus Dramatikus ne-a facut o surpriza minunata anul acesta de 1 iunie,iar Tiri Biri si prietenii sai au animat Insoritii si invitatii nostri la petrecere,cu povestioare cu talc,veselie si multa voie buna! Va multumim pentru ca ne-ati fost alaturi in aceasta zi speciala,alaturi de copiii nostri speciali!

Si…Surpizele nu s-au terminat aici..LA MULTI ANI,COPIII NOSTRI DRAGI SI TUTUROR COPIILOR DIN LUME!! Asociatia Raza de Soare trimite tuturor copiilor multe raze de soare si ganduri bune!  Multumim pentru delicioasele dulciuri din partea doamnei Popa de la Comindal si tuturor celor ce au participat alaturi de noi in aceasta zi speciala !

De asRomgazemenea le transmitem multumiri, sponsorului nostru special SNGN ROMGAZ SA, datorita lor copii nostrii au primit pachete cu aceasta ocazie speciale.

1 iunie

Adela

Articole Similare

Redirectioneaza 3.5%din impozitul pe venit

Dragă Mos Crăciun

Larisa un copil minunat