... de 20 ani alături de persoanele cu nevoi speciale

= Targul de Iarna 2010 =

           

           Târgul de Iarna din 2010 este la a II ediție, a fost organizat de biblioteca orășeneasca in parteneriat cu Asociatia „Raza de Soare”, bani strânși în acesta zi au fost donați unui băiețel care avea nevoie de o operație la genunchii. La acest târg au participat: Asociația Raza de Soare, Grădinița din Iernut, Școala Generala din Iernut și din localitățile învecinate, Centru de la Căpuș și Clubul Copiilor. La acest târg s-au vândut obiecte confecționate de copii, astfel cei care au cumpărat aceste obiecte au susținut atât copiii care au lucrat la confecționarea obiectelor, cat și băiețelul care are nevoie de operație.  

           

            La noi la asociație s-a muncit din greu pentru realizarea obiectelor, aşa încât au participat copiii, părinti și cadrele didactice. Iar în final după ce am muncit câteva zile la rand am realizat obiecte frumoase și simple.

          În data de 10 decembrie ne-am întâlnit cu toții, ne-am aranjat „produsele” și am așteptat cumpărătorii. Tinerii noștri s-au ocupat de vânzare și de negociere cu cumpărătorii. Pe lângă vinderea produselor am asistat și la un spectacol în care au colindat și au dansat copiii de la Clubul Copiilor, iar pe lângă aceștia a cantat o fata de la Căpuș și Garmella de la centrul nostru. 


Doneaza prin Paypal

Descarca

Ultimele stiri si evenimente

PARTENERIAT PENTRU COMUNITATE

Alăturăte echipei noastre!

O rază de speranță

Karla

O rază de speranță