... de 20 ani alături de persoanele cu nevoi speciale

Schimbă destinul unui copil cu nevoi speciale

 

          Îți mulțumesc pentru că… mă accepți așa cum sunt, mă ajuți cât poți, ai gând bun pentru mine, exiști și fi binecuvântat!

     Acestea sunt cuvintele lui Robi, un băiețel de 9 ani care a avut  neșansa să se nască cu o boală gravă, care l-a țintuit pentru tot restul vieții într-un scaun rulant. Neacceptat și părăsit de tatăl său, are parte de o mamă devotată, care împreună cu ceilalți doi frați ai lui fac tot ce pot pentru a-l ajuta și a-i oferi  șansa unei copilării frumoase.

           Au conștientizat că singura cale prin care el poate să-și depășescă dizabilitatea este șansa la o educație foarte bună, el terminând clasa a I-a premiant.

            Provocările pentru orice familie numeroasă sunt mari, însă pentru familia lui Robi depășesc pragul normalități. Pe lângă cheltuielile cu rechizite, hrană și căldură, Robi mai are nevoie zilnic de pampers, materiale de igienă speciale, periodic schimbat scaunul rulant, internări periodice pentru analize, medicamentație continuă pentru rinichi și imunitate și nu în ultimul rând ședințe de kinetoterapie. Acestea depăsesc cu mult veniturile familiei, provenite din salarul  de asistent personal al mamei, alocația copiilor și veniturile ocazionale, aduse de cei doi frați mai mari din serviciile oferite vecinilor, în perioada vacanțelor.

Împreună îi putem ajuta pe Robi și familia lui să depășescă greutățile, dăruindu-le speranță și făcând posibil ca miracolul Crăciunului să le umple sufletele și casa lor!

Alăturați-vă Asociației Raza de Soare care de 20 de ani, împreună cu oameni generoși, oferă șansa la o viață mai bună pentru persoanele cu dizabilități și familiile aflate în dificultate.

Sponsorizarea dumneavoastră este deductibilă fiscal și așa cum rezultă din Contractul de Sponsorizare  CONTR.SP., îndeplinim condițiile  pentru a vi se aplica deduceri fiscale.

Descarcă CONTR.SPONSORIZARE   trimitel pe adresa de e-mail razadesoare2001@yahoo.com sau la adresa poştală: str. Dacia Traiană, nr. 44, Iernut, jud. Mureş, cod postal 545100.

Doar uniți putem ajuta!

Binele se face punând mână de la mână și suflet de la suflet!

 

 

Arhive

Doneaza prin Paypal