... de 20 ani alături de persoanele cu nevoi speciale

„Schimbă destinul unui copil cu nevoi speciale!”

„Schimbă destinul unui copil cu nevoi speciale!” este un proiect de avengură, care vine în întâmpinarea nevoilor copiilor şi tinerilor cu nevoi speciale, beneficiari ai centrelor Asociației ”Raza de Soare„ dar și în sprijinul altor copii din comunitate care provin din medii vulnerabile. 

Acest proiect are ca scop străngerea de fonduri necesare recuperării celor 35 de beneficiari cărora  Asociația  ”Raza de Soare„ și le oferă gratuit terapii de recuperare foarte importante pentru a se putea integra în comunitate și și pentru a duce o viață normală.
 
Echipa de terapeuți , depun eforturi foarte mari pentru asigurarea continuității terapiei, beneficiarilor noștri,cu programe de recuperare personalizate, cu efecte benefice asupra stării lor de sănătate psihică, fizică şi emoţională.

 

Și în acest  an datorită acestui proiect am putut asigura  1780 ore de recuperare pentru copii cu dizabilitati, 760 ore de recupere pentru adulti cu dizabilitati,120 ore consiliere pentru părinti și am ajutat peste 100 de familii nevoiașe.

Toate acestea sunt posibile datorită oamenilor cu suflet mare, care sunt alături de noi și ne susțin în demersul nostru.

Alătură-te cauzei noastre completând CONTRACTUL DE.SPONSORIZARE

Impreună putem să schimbăm destine!

 
 
        
         
      

Arhive

Doneaza prin Paypal

Ultimele stiri si evenimente

Ateliere de vară 2021

Povestea campionilor- 3 povești difer

O zi cu bucurie

Întâlnire de suflet

1 IUNIE 2021