... de 20 ani alături de persoanele cu nevoi speciale

IMPODOBIREA BRABULUI – 8 decembrie

BRADUL și grupul

      °°Cea de-a doua activitate pe care am organizat-o a fost împodobirea bradului. Am împodobit bradul, miercuri în data de 8 decembrie cu doua săptămâni mai repede de Crăciun, deoarece am dorit sa ne bucuram de atmosfera acestei sărbători și la centru. În acesta zi i-am avut invitați pe copiii de la clasa speciala din Iernut. Împreuna am petrecut câteva ore superbe, fiind o zi în care ne-am făcut prieteni noi. Pana sa ne apucam de împodobit bradul am băut cate un pahar de suc și am colorat o șosetă plina cu dulciuri, iar astfel am reușit sa ne cunoaștem mai bine.

         Bineînțeles colindele nu au lipsit, atât copiii și tinerii de la centru cât și copiii de la clasa speciala au colindat și au recitat poezii. Înainte sa ajungă invitații, câțiva tineri de la centru au desfăcut bradul și au legat bomboanele. Astfel cu bradul pregătit și cu chef de lucru am pornit treaba. Toți au avut ocazia să pună cate un glob și cate o bomboana de brad. Ziua s-a încheiat foarte bine având în final un BRAD FRUMOS.
Aurel, Garmella si Mirela aranjand bradul
cele doua grupuri coloreaza
împodobirea bradului
împodobirea bradului

1 Comment

  1. Ale's Gravatar Ale
    20/12/2010    

    Sper sa reusesc sa impodobesc bradul la fel de frumos ca si voi. Sarbatori fericite, Raza de Soare!<br /><br />Alexandra Gurdian

Doneaza prin Paypal

Descarca

Ultimele stiri si evenimente

PARTENERIAT PENTRU COMUNITATE

Alăturăte echipei noastre!

O rază de speranță

Karla

O rază de speranță